Over mij

*terug*

Hallo, leuk dat je mijn site bezoekt.
Mijn naam is Annemie van Lieshout en ik woon in Deurne.
Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn en doe dit al mijn hele leven.

Een foto van Annemie van Lieshout

Graag deel ik mijn creativiteit met anderen.
In 2012 ben ik begonnen met het geven van workshops in groendecoraties. In 2014 heb ik de opleiding voor cursusleidster gedaan bij Paverpol (een textielverharder). Sinds die tijd geef ik ook workshops waarin je beelden of andere creaties met paverpol kunt maken, dit kan voor volwassenen maar ook voor kinderen.

Ik geef workshops in huiselijke omgeving voor  maximaal 10 personen. Bij meer dan 10 personen is een workshop ook mogelijk, alleen bespreken we dan wat de andere mogelijkheden zijn. De workshops kunnen ’s morgens, ’s middags, ’s avonds of een hele dag zijn. Bij een dagworkshop verzorg ik een lekkere lunch.

Bij de workshops groendecoratie houd ik een minimum aantal deelnemers aan van 3 personen. Bij Paverpol workshops is dit minimum aantal deelnemers 2. Bij dit minimum aantal deelnemers kan er in overleg een alternatieve datum / tijd voor een workshop afgesproken worden.  De creatieve kinderworkshops zijn voor minimaal 6 kinderen.

Kom heerlijk ontspannen een ochtend, middag of avond workshoppen.
Je kunt ook terecht voor een vriendinnen dag, een team-uitje, familiedag of een andere aanleiding om samen gezellig en creatief bezig te zijn.

Creatieve workshops voor iedereen