Paverpol

 

Vind je het leuk om eigengemaakte kunst in huis te hebben? Maak bijvoorbeeld zelf een mooi  beeld. In mijn workshops, waarbij we gebruik maken van PAVERPOL (een milieuvriendelijke textielverharder) maak je verrassende kunst en dat in relatief korte tijd. In de workshop is het mogelijk om beelden, tuinbeelden, poppen of een andere decoratie te creëren. Zowel voor binnen- als buitenshuis.

Maak een decoratief ei voor in je huis.

De kosten van deze workshop zijn € 37,50

  • Met 2 personen is het mogelijk om een tijdstip af te spreken.

 

In de workshops gebruiken we PAVERPOL om diverse materialen (textiel, papier en diverse natuurlijke materialen) hard te maken. De basis is vaak elektriciteitsdraad. Omdat elektriciteitsdraad flexibel is kun je hier veel vormen van maken. Daarna gaan we de elektriciteitsdraad bewerken met aluminiumfolie en afplakband. Hier kan dan de PAVERPOL overheen. Je brengt het op met een kwast of je doopt een t.shirt in de PAVERPOL en bekleedt hier het beeld mee. Tot slot kunnen we het beeld nog afwerken met acrylverf.

Wat heb je nodig voor een workshop:

De meeste materialen zijn aanwezig, de deelnemers moeten alleen een wit katoenen t-shirt meebrengen (oud / gewassen).
PAVERPOL gaat niet uit je kleding! Dus kijk uit wat voor kleding je aan doet bij de workshop. Eventuele schade aan kleding is uw eigen verantwoording. Er zijn schorten aanwezig.

Via onderstaand emailadres kun je je inschrijven voor een workshop: www.info@maakeenswatmoois.nl

Ook voor alle vragen kun je met mij contact opnemen.

Leuke bloemen voor buiten, 1,60m hoog:

Deze leuke decoratie voor je tuin maak je in ongeveer 4 workshops. Je betaalt per workshop €15 en de kosten voor het materiaal zijn € 85. Wil je deze bloemen maken neem dan contact op om verschillende data af te spreken.

Maak een leuk schilderij van 5 fruitdames:

Dit schilderij wordt gemaakt in 7 of 8 workshops. Deze kun je in overleg afspreken. Je betaalt € 15 per workshop en de materiaalkosten zijn € 100 (incl. lijst). De afmetingen van het schilderij zijn ongeveer 75 x 50 cm.

3D schilderij klaproos:

Dit leuke 3D schilderij van een klaproos maak je in 3 of 4 workshops. De afmetingen zij ongeveer 65 x 30 cm. Materiaalkosten zijn € 35 (zonder lijst) en je betaalt per workshop € 15.

3D-schilderij-klaproos

Workshop Paverpol van een dagdeel:

Een eenvoudig beeld kun je in een workshop van ongeveer 3½ uur maken (een dagdeel).  

 

dagdeel-workshop-paverpol

 

Ook al ben je niet zo creatief, je neemt een mooi kunstwerk mee naar huis. Er zijn voorbeelden aanwezig voor wanneer je fantasie je in de steek laat. De kosten van deze workshop zijn € 37,50

 

 

Maak je een beeld in meerdere workshops van een dagdeel dan betaal je €15 per dagdeel en de materiaalkosten.  Wanneer je met minimaal 2 personen bent kun je in overleg een tijdstip afspreken.

Dagworkshop Paverpol:

Het mogelijk een groter werkstuk te maken. Hier heb je meer tijd voor nodig en kan in een dagworkshop of in meerdere losse workshops van een dagdeel.

Een dagworkshop start ’s morgens om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.

De kosten van een dagworkshop zijn € 85 inclusief materialen (behalve een t-shirt), koffie of thee, iets lekkers en een lunch.

  • een dagworkshop kan in overleg worden gepland. (minimaal 2 personen)

 


voorbeelden-paverpolbeelden gemaakt tijden sde workshop

Je kunt je per email info@maakeenswatmoois.nl inschrijven voor een workshop. Het inschrijfgeld dient 10 dagen voor aanvang van de workshopdatum bijgeschreven te zijn. Wanneer je inschrijfgeld voldaan is ben je er zeker van dat je aan de workshop kunt deelnemen.

 

Creatieve workshops voor iedereen